Fam Eerdhuijsen

Ontzettend slecht bedrijf, high tea besteld, gebak met schimmel, chocolade buffet waren goedkope vieze bekers vla uit de supermarkt, hangop met vruchten is magere yoghurt en meerdere producten kwamen zo uit een zakje die je ook (veel goedkoper) zelf in de supermakrt koopt. onze bestelling was uitbesteed aan een tussen persoon in amsterdam osdorp, te weten Laurens Liezenberg, een chef de maison. Als met al natuurlijk een klacht ingediend, hapjes aan huis heeft het afgedaanmet een bloemetje aan mijn ouders en bij Laurens Liezenberg moesten we maar een teruggave van geld zien te krijgen. Wel iets gehad en na dreiging is het wat meer geworden maar absoluut niet waardig aan de bestelling.
maw nooit iets bij deze twee mensen/bedrijven bestellen als je een goed en lekker feestje wilt hebben.

Reactie Hapjes aan Huis:

Beste Nelleke,
Wij vinden het echt enorm jammer dat u deze ervaring heeft gekregen bij de high tea. Zoals telefonisch besproken zojuist hebben wij op 3 april meteen onze excuses aangeboden en een bos bloemen opgestuurd. U heeft ons hier voor bedankt. Echter de afhandeling van het bedrag door de cateraar heeft wat langer op zich laten wachten. Hierop hebben wij helaas geen invloed. Sorry hiervoor. Toch prettig om elkaar telefonisch gesproken te hebben en ondanks alles een fijne dag. Mvg team hapjes aan huis

Score voor Hapjes aan Huis: 0.5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee
high tea