Antoon

De geleverde hapjes en het Thaise buffet waren van goede kwaliteit.
Helaas waren we een stuk minder tevreden over de hoeveelheid van het Thaise buffet; dit was gewoonweg te weinig (na al eigen soep en hapjes te hebben geserveerd).
Jammer, want we hadden o.a. voor Hapjes aan Huis gekozen omdat de website meldt dat we ons geen zorgen hoefde te maken over de hoeveelheid. Voor de prijs van EUR 24 p.p. hadden we beter bij een Thai in de binnenstad kunnen bestellen.
Na dit gemeld te hebben was de reactie dat het altijd genoeg zou zijn en dat dit al jaren zo gaat (en werd er gevraagd of er grote eters tussen zaten/teveel mensen waren). Er was dus feitelijk geen begrip en op een tweede mail werd niet meer gereageerd.
Een teleurstelling.
Tevens werd tot tweemaal toe de leverings/ophaalafspraak niet nagekomen op het afgesproken tijdstip, waardoor het ophalen een dag later geschiedde.

Reactie Hapjes aan Huis:

Geachte heer/mevrouw,
Wat ontzettend jammer te horen dat uw ervaring niet aan de verwachtingen heeft voldaan. Dat betreuren wij natuurlijk altijd ontzettend. Wellicht is er een communicatie fout ontstaan met betrekking tot tijdstip ophalen materialen. De chauffeur was tussen 11.00 en 14.00 uur, helaas was er toen niemand thuis. Des al niet te min hopen wij u toch nog een keer van dienst te mogen zijn om zo de negatieve tot een positieve herinnering te maken.
Mochten er nog vragen horen wij het uiteraard graag. Team Hapjes aan Huis

Score voor Hapjes aan Huis: 2/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee
Hapjes & Thais Buffet bij Van Barneveld Culinair i...