Keurige bezorging en ophaaldienst. Dat is dan ook het enige want het bestelde was niet geleverd . ipv een luxe vleespakket, kregen we opgerolde worstjes op satéprikker en hamburgers . oké er zat een biefstuk bij ,die wel smaakte en een stokje met geloof varkensvlees ,maar het was een aanfluiting . ook de garnituur / salade was er wel ,maar erg marginaal . het was op met een half uur ........ !!!!!! gelukkig woonde sommige in de buurt en konden we zo privé aanvullen . en het ingevroren stokbrood hebben we maar weggegooid ....wat droog. tja en als je besteld hebt en er gaat iets mis hoor je alleen sorry dat lag aan die of die ......en prettige dag verder nog !!!!!! Aan de chauffeur" zo staat op de site" kun je niet betalen.....vergeet het maar...je moet . als we niet gelijk af rekende met chauffeur nam hij alles weer mee . dus iemand privé dit bedrag voorgeschoten . je verwacht dan een bon.....nee hoor. ondanks het mailcontact het op rekening te doen . voor deze groep nooit weer .