C. de Jong

Wij zijn niet tevreden over her geheel. Wr werd nier volgens zeggen bevestigd. Tot 3 x toe moeten bellen. Ook daarin werd bevestigd dat er voir levering een mail gestuurd zou worden of een sms, voor de tijd van levering. Ook dat is niet gedaan. Het eten op zich was niet goed. Grote hompen zalm op de wraps. Veel te dik rosbief op de puntjes. De petit fourtjes smaakten naar zalm.

Reactie Hapjes aan Huis:

Beste familie de Jong, hartelijk dank voor jullie feedback. Wegens moederdag was het (gelukkig) drukker dan normaal. Hierdoor moesten wij puzzelen met het zoeken naar een keuken die het nog kon inplannen voor jullie, hierdoor duurde het iets langer dat jullie de bevestiging hebben ontvangen, excuses hiervoor. Uiteindelijk is dit gelukt. Wij hebben zojuist de kok gesproken die het heeft verzorgd. Hij is erg teleurgesteld dat jullie het beleg te veel vonden. Hij geeft liever te veel, dan te weinig. 3 plakjes rosbief zaten er op de sandwich en na het oprollen van de heerlijk wrap is het idd zo dat er veel zalm tussen zit. Over smaak valt weldegelijk te twisten :). Alles was apart verpakt, waardoor het vreemd is dat de petit fours naar zalm hebben gesmaakt. Vervelend dat het niet helemaal naar wens is geweest. Nogmaals onze excuses. Wij nemen uw feed back mee in het jaarlijkse overleg dat wij met de keukens hebben. Dank voor d genomen moeite en een prettige dag vandaag. Mvg team Hapjes aan Huis

Score voor Hapjes aan Huis: 2/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee
High Tea