Zeer goede ervaring. Ik had een warm/koud buffet L besteld voor 27 oktober j.l. en nog wat extra gerechten. Door ziekte van medewerkers werd ik gebeld of ze het eten eerder konden bezorgen en dat ik uitleg zou krijgen hoe ik het kon verwarmen. Top chauffeur kwam het eten brengen, heel vriendelijk en behulpzaam. Het eten was ruim voldoende en erg lekker. Tijdens het klaar zetten kwam ik er achter dat er een gerecht vergeten was en de stokbrood. s avonds een mail gestuurd om dit te melden, maar dit kan gebeuren als er mensen werken. Er werd de volgende dag contact met mij opgenomen. Meneer Verkleij stond mij vriendelijk te woord en kwam gelijk met een oplossing zonder dat ik hierom gevraagd had. Toen meneer Verkleij hoorde dat mijn vader aan de bestraling ging, stond hij binnen een paar dagen voor mijn neus met een heerlijke verrassingspakket zowel voor mij als voor mijn ouders. Conclusie top en ruim voldoende eten, vriendelijk en sociaal gericht bedrijf. Zouden meer bedrijven als voorbeeld kunnen nemen. Nogmaals bedankt voor alles.

Score voor Hapjes aan Huis: 5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja
nbaas1971@gmail.com