Snelle levering, helaas smaakte de donuts naar een vissmaak. En broodjes waren nattig, plakkerig. Fruit was niet vers en niet lekker. Waarde van 80 euro was het achteraf het niet waard. Stelde me visite teleur ermee. Er is veel overgebleven en weggegooid.

Reactie Hapjes aan Huis:

Beste Dana,
Wat fijn om te horen dat de levering vlot is verlopen. Wij hebben elkaar de dag voor levering gesproken, omdat u hard op zoek was naar een cateraar voor uw hapjes. Wij zijn u direct van dienst geweest om de hapjes voor de high tea te verzorgen door onze landelijke keuken in te zetten vanuit Rijen. U geeft aan dat de donuts naar vis smaakte. Wij kok die de hapjes bereidt geeft aan dat er niet mer visproducten in de keuken wordt gewerkt. Wij vinden het vervelend dat uw donuts toch een vis smaak hadden, excuses hiervoor. Daarnaast gaf u aan dat er geen vers fruit verwerkt was. Hierover zei de kok dat er alleen in de regio Noord Brabant met fruit wordt gewerkt en niet in de rest van Nederland. Welk fruit had u precies ontvangen? Tevens gaf u aan dat de broodjes niet naar wens waren. De broodjes assembleren de keuken met een saus, zodat deze lekker sappig zijn tijdens het eten. Wij vinden het jammer dat de catering niet helemaal naar wens is geweest, maar hopen u een passende reactie te hebben gegeven. Namens ons team wensen wij u een prettige dag en wellicht tot een volgende keer. MvG team Hapjes aan Huis

Score voor Hapjes aan Huis: 1/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee
Pakket aan verschillende hapjes