Kerstbrunch laten leveren, om eerlijk te zijn viel me de kwaliteit tov de prijs tegen. Uiterst zure sinaasappelsap geleverd welke volgens de fles al over datum was voordat het geconsumeerd zou worden. Vreemde was dat we op 2de kerstdag gevraagd hebben om te leveren, kwam al op eerste kerstdag om 08:30. Catering werd uitgevoerd door het bedrijf 200 Graden. Communicatie met deze cateraar verliep niet lekker, eerste email werd niet beantwoord en ook de communicatie achteraf verliep niet goed. Er zouden spullen opgehaald worden welke niet geleverd zijn. Hierover melding gemaakt en werd als foutje na de feestdagen afgedaan. Toch de volgende dag een koerier aan de deur staan. Erg slordig allemaal.
Al met al gezien de prijs/kwaliteit als ook de communicatie met de uitvoerende cateraar beveel ik Hapjes aan Huis niet aan.
Reactie Hapjes aan Huis:
Goedemiddag Hendry,
Ontzettend fijn dat u de moeite heeft genomen om dit aan ons door te geven, dat waarderen wij erg. Wij zullen uw bevindingen meenemen in de evaluatie met de cateraar, zodat zij hier in het vervolg scherper op zitten. Dank voor uw feedback.
Wij wensen u al het goeds voor 2019, namens ons team!