Helaas niet tevreden, er werd later geleverd dan afgesproken. De 15 bestelde champagne glazen waren allemaal verschillende soorten. Spullen werden een dag later dan afgesproken afgehaald. Hapjes zelf smaakte wel goed. Hoge bezorgkosten van 15 euro
Reactie Hapjes aan Huis:
Beste klant,
Heel erg jammer dat het zo is gelopen zoals u beschrijft. Wij streven naar een 100% tevredenheid van iedere opdrachtgever en in uw geval is dat niet gelukt. Gelukkig was hetgeen waar het daadwerkelijk om gaat "de kwaliteit van de Hapjes" GOED!
De verschillende champagne glazen is vreemd en uiterst ongebruikelijk. We hebben de verantwoordelijke hierover aangesproken hoe dit heeft kunnen gebeuren en het blijkt dat er 3 verschillende dozen ongecontroleerd uw kant op zijn gegaan. We gaan hier iets aan doen om dit niet meer te laten gebeuren.
De bezorgkosten dachten wij vooraf duidelijk te communiceren op onze website en eigenlijk krijgen wij hier niet heel vaak opmerkingen over. Zowel op de website als in order bevestiging staat dat beschreven. We zullen hier nog eens naar kijken.
Wij danken u iig hartelijk voor uw klandizie en feedback en zullen waar wij kunnen proberen te vermijden dat dat nog eens gebeurd.
mvg
B. Slenders - Hapjesaanhuis.nl