Zeee aardige dames wat het eten kwamen brengen. Het zou tussen 18.00-19.00 gebracht worden, 19.10 waren ze er, door drukte wat later. Alles fijn op gezet, we hadden het Itiaans buffet, de voorgerechten waren lekker. de vitello, carpacio, brood en koude pasta salade waren allemaal goed op smaak en heerlijk. Alleen het hoofd niet zo. Aardappeltjes waren pleps, groente niet lekker, vis zeer specifieke smaak dat men lekker moet vinden. En de pasta was koud en daardoor de kaas hard was. Ik zou het een 6 geven, we vonden het wel jammer. Hadden er meer van verwacht.
Reactie Hapjes aan Huis:
Beste mevrouw Lousberg,
wat fijn dat u ons een bericht schrijft over de verzorging van uw Italiaanse buffet. Voor het buffet worden specifiek Italiaanse kruiden gebruikt om het lekker op smaak te brengen. Wellicht dat dit iets te overdadig is gebruikt, waardoor het niet zo lekker smaakte. Wij zullen dit direct doorgeven aan de cateraar, zodat zij hier een volgende keer rekening mee kunnen houden. Wij vinden het erg prettig om uw feed back te lezen, zodat wij dit kunnen bespreken met de cateraar, dank hiervoor.
Wellicht tot ziens en voor nu een fijne dag! MvG Team Hapjes aan Huis