Het eten werd 2 uur eerder gebracht dan was afgesproken. Ik ging ervan uit dat het warm zou worden gebracht maar het was koud en de gelbranders moesten 1,5 tot 2 uur voor het aan tafel gaan worden aangestoken. Geen probleem, de gerechten waren warm genoeg.
Het voorgerecht met vis was erg weinig, ik denk dat er 12 garnalen waren voor 12 personen, een per persoon. Drie plakjes gerookte zalm, een klein stukje makreel en nog een stukje vis. Zeer minimaal. De andere voorgerechten waren ok, niet geweldig. Daarna de hoofdgerechten, we hadden gekozen voor: Hertengoulash en kalfssucade, het zag er ongeveer hetzelfde uit en smaakte gek genoeg ook vrijwel hetzelfde. Het een had net wat meer zeentjes. De bijgerechten waren niet zoals afgesproken, geen gegrilde groenten maar een paar pakken diepvriesgroenten die in een bak waren gegooid, geen aardappeltaartjes maar een bak vol aardappelschrijfjes met room, de rijst was ok en zoals afgesproken.
Erbij zou stokbrood met roomboter en kruidenboter zitten. De roomboter was er niet en de kruidenboter was een klein bakje met 3 vieze vette substanties. Al met al vond ik het zeker geen luxe Kerstbuffet en geen lekker eten. En zeker geen € 450,00 waard. Ik zou wel graag een reactie van jullile willen ontvangen.
Reactie Hapjes aan Huis:
Goedemiddag mevrouw Rijsbergen,
Aller eerst de beste wensen voor het nieuwe jaar.
Hartelijk dank voor uw uitgebreide reactie. Wij vinden het erg jammer dat het eten, dat de cateraar heeft geserveerd, niet in de smaak is gevallen.
Zojuist hebben wij telefonisch contact gehad met elkaar om alles persoonlijk te bespreken. Na een uitgebreid en fijn gesprek hebben wij u een gratis hapjesschaal aangeboden voor 10 personen. Hiermee wil de cateraar laten zien dat zij alles erg netjes en naar wens kunnen verzorgen.
Op een nader te bepalen datum kunt u dit bij ons bestellen en zal de cateraar dit bij u komen bezorgen.
Wij wensen u een prettige dag verder en graag tot een volgende keer.
MvG team Hapjes aan Huis (mark)