Snelheid van de levering
Informatie over de verloop van uw order

Tot vorig jaar goede ervaringen. Helaas hebben ze mij dit jaar pinikaybriketten geleverd waar veel breuk in zit. In eerste instantie dacht ik dat ze tijdens de logistiek ruw met de pakketten waren omgesprongen. Ik heb dit gemeld als verbeterpunt.Bij gebruik blijkt echter iets anders. De briketten breken bijna allemaal tijdens het gebruik en ze verkruimelen helemaal. Ik denk dat er of iets mis is gegaan met de productie of dat mijn palet nat is geworden. Het lijkt op het laatste. Ik snap dat dat kan gebeuren maar ik vind het niet acceptabel dat zo’n partij dan gewoon wordt uitgeleverd tegen de normale prijs. Ik ga volgend jaar op zoek naar een nieuwe leverancier.

Geen producten leveren waarvan je weet dat ze niet deugen.

Reactie Haardhout.com:

Bedankt voor uw feedback. Nadat u uw bestelling in juni geleverd heeft gekregen hebben wij hier ook contact over gehad. Toen gaf u ook aan dat de pakken met briketten die gebroken zijn met name in het midden van de pallet zitten. Dit hebben wij dus helaas niet opgemerkt tijdens het klaarmaken van uw bestelling. Dat de kwaliteit nu ook tegenvalt is extra vervelend! Zoals in juni ook aangegeven zijn wij meer dan bereid om u hiervoor te compenseren, dit aanbod staat nog steeds.

Score voor Haardhout.com: 1/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee