Bram de Jong

Prima prijs, snel geleverd maar de kwaliteit van het product (slatwall haken) is matig.

Groot assortiment, snelle levering

Kwaliteit mag beter. De door mij bestelde slatwall haken zijn zwak en buigen snel door. Ook zijn ze niet allemaal gelijk waardoor het niet strak toont aan mijn wand.

Reactie Gruppo Corso:

Beste Bram,
Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Wij waarderen uw open feedback enorm – alleen zo kunnen we onze service en producten blijven verbeteren.
Onze slatwall-haken worden al bijna twintig jaar in duizenden winkels gebruikt zonder noemenswaardige problemen. Dat neemt niet weg dat u nu mindere kwaliteit heeft ervaren en dat nemen wij zeer serieus. Mogelijk gaat het om een afwijkende productiebatch of om haken die niet perfect bij uw schap passen.
Graag onderzoeken wij dit samen met u. Zou u ons (eventueel met enkele foto’s) kunnen laten weten welke haken precies doorbuigen of niet gelijk zijn? Dan zoeken wij direct een passende oplossing, zoals kosteloze vervanging, een alternatief type haak of een creditnota – wat voor u het meest geschikt is.
We staan klaar om u verder te helpen en ervoor te zorgen dat uw presentatie er strak uitziet, zoals u dat van ons mag verwachten.
U kunt ons bereiken via Office@gruppocorso.nl of telefonisch op +31 (0)346 76 40 39. Wij horen graag van u en zorgen daarna voor een snelle afhandeling.
Gruppo Corso Wholesale B.V.
Richard Kaatee – Klantenservice

Score voor Gruppo Corso: 3/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja
Slatwall haken