MARTIN, IVO HENDRIKS

HELAAS IS MIJN EERSTE ERVARING NIET GOED TE NOEMEN. OP 06-03-2015 OM 11:08 HEEFT U BEVESTIGD DAT U MIJN BESTELLING & BETALING HEEFT ONTVANGEN. IN UW TWEEDE BERICHT OP 06-03-2015 OM 20:00 ZEGT U DAT MIJN BESTELLING IS VERZONDEN ( NR. 121533 ). IK HAD GEHOOPT MIJN BESTELLING OP ZATERDAG TE ONTVANGEN OMDAT HET MET EEN KENNIS MEE NAAR HET BUITENLAND GENOMEN ZOU WORDEN OP ZONDAG.
HET IS NU DINSDAG AVOND EN IK HEB HET NOG STEEDS NIET ONTVANGEN. U BEGRIJPT DAT IK DIT NIET ERG POSITIEF KAN VINDEN. MET VRIENDELIJKE GROET, IVO HENDRIKS

Reactie Greenjump.nl:

Goedendag, helaas wisten we niet dat jouw envelop niet bezorgd was en zagen we dat pas hier in de review. De bestelling was inderdaad meteen op vrijdag verzonden en had op zaterdag moeten aankomen. Het gaat heel soms fout bij PostNL en omdat het een envelopzending is, kunnen we het niet traceren.
We hebben de order meteen nogmaals opgestuurd en gelukkig heb je die snel ontvangen en later ook nog de envelop die daarvoor verstuurd was. Je mailde ons: "Bedankt voor uw bericht, ik begrijp dat er iets mis met de post is gegaan en dat u hier niet verantwoordelijk voor ben.
Alvast bedankt voor de snelle reactie en oplossing."
We zijn blij dat dit toch naar tevredenheid is opgelost. Dank u voor het melden. Groetjes, Manon

Score voor Greenjump.nl: 2/5
Zou je Green Jump aanbevelen? Nee