Geen prettige locatie om Hennie rijden.
Rommelige, trage bediening.
3x aangegeven dat er fouten in de tekst op de site staan. Er wordt niet op gereageerd.

Reactie GolfDiscountstore.nl:

Goedendag,
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het spijt ons te horen dat uw bezoek niet aan uw verwachtingen heeft voldaan.
Wat betreft de bereikbaarheid: de afgelopen periode hebben wij helaas te maken gehad met wegwerkzaamheden en tijdelijke wegafzettingen in de omgeving. Hierdoor waren wij minder eenvoudig bereikbaar dan normaal. Dit lag buiten onze invloed. Onze locatie bevindt zich direct aan de afslag van de A9 en is onder normale omstandigheden goed bereikbaar, met gratis parkeergelegenheid voor de deur.
Daarnaast hebben wij recent een nieuwe medewerker in ons team verwelkomd. Zoals bij iedere nieuwe functie kost het enige tijd om alle productkennis en werkprocessen volledig eigen te maken. Mogelijk heeft dit invloed gehad op uw ervaring. Uiteraard blijven wij investeren in begeleiding en training om onze service op het gewenste niveau te houden.
Ook geeft u aan dat u ons meerdere keren heeft gewezen op fouten op onze website en dat hier geen reactie op is gekomen. Mocht dit inderdaad het geval zijn geweest, dan bieden wij hiervoor onze excuses aan. Wij waarderen dergelijke feedback juist enorm, omdat het ons helpt onze dienstverlening en informatievoorziening te verbeteren.
Wij vinden het jammer dat u uw ervaring als negatief heeft ervaren, omdat wij dagelijks ons uiterste best doen om onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Omdat uw beoordeling anoniem is geplaatst, kunnen wij helaas niet nagaan wat er precies is gebeurd. Mocht u uw ervaring verder willen toelichten, dan nodigen wij u van harte uit om rechtstreeks contact met ons op te nemen. Wij gaan graag met u in gesprek.
Het team van GolfDiscountStore

Score voor GolfDiscountstore.nl: 1/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee
Golfballen etc.