Slechte ervaring, bestelde artikel pas na vier dagen ontvangen.
Gebeld en ze kunnen niks voor je doen. Gewoon afwachten wat DPD doet.
En op de bestelbevestiging vermelden dat ik niet betaald heb, terwijl.ik dat meteen bij de onlinebestellibg heb gedaan.
Vervolgens een email gestuurd met een kopie betalingsbewijs.
Ongelooflijk slordig hoe ze werken.
Ben benieuwd naar de reactie op mijn email. Ik verwacht niets meer en mijn advies is, bestel niets bij dit bedrijf. Ze hebben de zaken niet op orde. En dat is heel vervelend.
Geen.
Reactie GolfDiscountstore.nl:
Jammer dat je een slechte ervaring hebt ervaren. Helaas gaan leveringen niet altijd zoals wij willen en kan het iets langer duren omdat de pakketbedrijven overbelast zijn dit wordt vaak in de media ter sprake gebracht. Dat wij niets doen is niet waar wij nemen contact op met de pakketdienst en van daar uit weten wij dat het pakketje zal worden afgeleverd. Bij de eerste staus krijgt u een bevestiging deze is dan nog niet voldaan, later krijgt u de bevestiging dat de betaling is verwerkt en het pakketje is verzonden. Als dit niet het geval is dan sturen wij een nieuwe op. Onze excuses voor de latere levering maar uw reactie is niet geheel terecht. Wij hebben een goede klantenservice, waar uw telefoontje binnen enkele seconden wordt beantwoord zonder bandje computer of iets dergelijks. Wij hebben live klantenservice die iedereen binnen enkele seconden te woord staan.