Zeer slecht
Op 25-06 een object besteld, werd maar niet geleverd. Na een paar keer bellen met een telefoniste die zei dat ik teruggebeld zou worden. Dit is niet gebeurd. Totaal geen communicatie mogelijk, ik wilde mijn geld terug. Na mijn laatste keer bellen heb ik een ultimatum gesteld wanneer het geld op mijn rekening moest staan. De volgende dag kreeg ik ongevraagd een creditfactuur waarin het geld tussen 3 en 5 dagen gestort zou worden. De dag erna werd ik door een dame gebeld via voicemail dat het object binnen was, maar beschadigd: u kunt annuleren als u wilt. De communicatie tussen ‘eigenaar’ en personeel is dus ook minimaal. Die 3 tot 5 dagen werden veel langer. Nog een keer gebeld en verteld dat ik andere maatregelen ging nemen. De creditcardmaatschappij werd aangeschreven over een betwiste betaling van een niet ontvangen object. Ik weet niet of de creditcard maatschappij hierin al een rol gespeeld heeft, maar vandaag heb ik uiteindelijk het geld op mijn rekening ontvangen. Het mag duidelijk zijn dat ik bij dit bedrijf nooit meer iets koop.
Zorg dat er communicatie is tussen bedrijf en klant. Bel terug als dat beloofd wordt. Houd klanten niet aan het lijntje
Reactie Glaskunst Art:
Geachte,
We vinden het jammer dat u ontevreden bent. Het laatste voorradige exemplaar kwam immers beschadigd binnen vanuit de leverancier.
Dit is voor ons ook heel vervelend, maar hierop hebben we u meermaals gebeld en gemaild, met de vraag of u dan de bestelling wilde annuleren of een alternatief voor ogen had.
Elk antwoord bleef uit, waardoor we ons uiteindelijk genoodzaakt zagen om uw order te annuleren.
Ook hebben we toen direct de terugbetaling in werking gezet die verloopt via de betaalprovider (credticard via Mollie Payments), en wettelijk gezien mag dit max. 14 dagen duren.
Er is dus geen enkele sprake geweest van een ultimatum van uw zijde. Ook hebben we nooit 3-5 dagen genoemd omdat we tevens afhankelijk zijn van hoe snel het bij Mollie verwerkt wordt én het max. 14 dagen mag duren.
Natuurlijk is het uw recht om ontevreden te zijn, maar gaat het wel wat ver om een review te plaatsen met onwaarheden.
We zouden eventueel graag in contact komen met u om het e.e.a. uit te spreken en tot een oplossing te komen.
team Glaskunst Art