Vier maanden gewacht op een glaskunstwerk. Diverse keren gemaild en gebeld. Op de mailtjes geen antwoord en er werd telkens door de "telefoniste" beloofd dat ik teruggebeld zou worden, wat niet gebeurde.
Uiteindelijk na vier maanden stilte heb ik twee aangetekende brieven gestuurd, één naar Wolweg 24A (Glaskunst Art) en één naar Wolweg 24 (SPAR), met de dreiging van een incassoprocedure.
Zoals ik al verwachtte was de brief op 24A niet bezorgbaar. Maar de brief aan de SPAR met het verzoek de brief aan de mensen van Glaskunst Art te geven, had het gewenste effect.
Men zegde toe het aankoopbedrag te retourneren.
Misschien is dit een idee voor anderen om hun geld terug te krijgen?
Zij kunnen zich goed presenteren als een solide bedrijf, waardoor je op het verkeerde been wordt gezet.
Ik zou zeggen: reserveer voldoende geld om de komende claims van mensen tot terugbetaling van niet geleverde spullen te kunnen betalen
Reactie Glaskunst Art:
Geachte heer Janssen,
U heeft inderdaad lang moeten wachten omdat een artikel niet meer voorradig was en geproduceerd diende te worden door de glasstudio, waar nu eenmaal tijd in gaat zitten.
Echter hebben wij u meermaals per mail en telefoon op de hoogte proberen te stellen en te vragen of u al dan niet uw order wilde annuleren.
Hier kregen we geen enkele reactie op, dus het beeld dat u schetst is in werkelijkheid omgedraaid.
Dan alsnog kan het zijn dat u onterecht ontevreden bent, maar dat geeft u niet het recht om ons te betichten van oplichting etcetera, wat natuurlijk helemaal niet het geval is en zeer absurd is.
Ach u bent nu eenmaal niet wijzer, maar gelukkig bewijzen de vele terecht positieve reviews het tegendeel van het beeld dat u schetst.
Ook heeft u uiteraard gewoon netjes het aankoopbedrag terug ontvangen.
GlaskunstArt