Snelheid van leveren
Informatie voorziening / Klantenservice
Kwaliteit van het product

M

Ik had gevraagd voor 2 samples van sealbags maar helaas een verkeerde postcode opgegeven. Sealbags nooit ontvangen (daardoor?). Helaas kon niet nog eens een sample opgestuurd worden. Toen maar op de gok de sealbags besteld. In de doos bleek dat de sealbags er los in zaten dus een sample had m.i. wel gekund dunkt me.

Klant is koning dus die sample had nog wel eens een 2e keer gestuurd kunnen worden.

Reactie Geldtel.nl:

Bedankt voor uw beoordeling, de beredenering klant is koning volgen wij zeer zeker. Vanaf de fabrikant ontvangen wij de sealbags per 1.000 stuks. Omdat dit in veel gevallen een te hoog aantal is, delen wij alle complete dozen door 4. Logischerwijs zijn dat er 250 stuks per verpakking. Hierdoor stellen wij klanten in de gelegenheid per 250 stuks te bestellen. In eerste instantie is inderdaad de verkeerde postcode doorgegeven, de samples hebben wij inmiddels retour ontvangen via de post.
Mijn oprechte excuus dat u ontevreden bent over de ervaring met onze organisatie terwijl wij juist met u mee dachten door de samples te versturen. Daarnaast had u gewoon kunnen bestellen, indien de sealbags niet bevallen, binnen 14 dagen kunnen retourneren zonder opgave van reden.

Score voor Geldtel.nl: 3/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja
Aangekocht product: