Snelheid van leveren
Informatie voorziening / Klantenservice
Kwaliteit van het product

Een heel fijn kassa systeem, maar nadat er een update is geinstalleerd is de kassa nooit meer in orde geweest.
Na de nodige telefoongesprekken en mail wisseling is de kassa nog steeds niet in orde.
Inmiddels zijn we een jaar verder en is de kassa bij jullie geweest en is het besturingssysteem en de software opnieuw geinstalleerd.

Neem de klant serieus als deze aangeeft wat er fout gaat, zeker als dit al een jaar duurt, een antwoord als dit, en deze citeer ik: "
Er zijn verder geen problemen geweest met andere installaties met dezelfde versie.
Sowieso wordt deze versie wereldwijd gebruikt in vele andere landen.
Gelukkig dat men wereldwijd mijn problemen na de update niet hebben ervaren zou zeer slechte reclame zijn.
En als laatste wil ik zeggen dat het jammer is dat wanneer je via email een klacht indient hierop helemaal niet wordt teruggekomen.

Reactie Geldtel.nl:

Wij vinden het bijzonder jammer dat u een negatief gevoel heeft over het contact met onze organisatie. Het kassasysteem is inderdaad volledig opnieuw geconfigureerd, gekalibreerd en geïnstalleerd. Helaas was dit probleem niet eerder gereproduceerd bij één van onze andere klanten. Hierdoor heeft de reactie enige tijd op zich laten wachten, wij verontschuldigen ons dan ook voor de (beperkte) communicatie naar u toe.
Geldtel.nl

Score voor Geldtel.nl: 1/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee
Aangekocht product: