Vlotte levering.
Materialen waren erg netjes verpakt, schade was daardoor bijna onmogelijk. Vlotte levering.
's Morgens een bericht gekregen dat levering tussen 13.00 en 16.00 bezorgd zou worden. Goede service zo'n bericht. Helaas belde de koerier om 11.15 uur dat hij binnen 'nu en drie kwartier' al met de bestelling kwam. Prima hoor, ik moest nog boodschappen doen, maar daar kon ik wel even op wachten. Helaas werden die drie kwartier drie uur. Koerier hier op aangesproken en als reden kwam hij met :' het was druk op de weg' . Had hij op zijn minst ook weer even kunnen bellen dat het toch op het originele tijdstip bezorgd zou worden. Dat was een beetje jammer.
Wat betreft het invullen van de punten hierboven, merk ik dat ik niet naar de volgende stap kan als ik niet alle punten heb ingevuld. Dan mis ik de optie 'niet van toepassing' . Sommige punten waren namelijk n.v.t.
vriendelijke groeten,
A. van den Heuvel
Reactie GekOpHout.com:
Bedankt voor uw aangegeven verbeterpunt. De chauffeurs worden gevraagd de klanten zoveel mogelijk op de hoogte te houden. Hij had inderdaad een 2e keer moeten bellen of de eerste keer niet moeten bellen, omdat hij uiteindelijk gewoon volgens aangegeven tijdsindicatie reed. We zullen dit doorgeven aan de betreffende chauffeur.