Jammer dat je een half dagdeel thuis moet zijn voor het onderhoud.
Verder heeft de monteur onderdelen vervangen en de volgende dag zag ik dat de doos met oude onderdelen bovenop de cv ketel was neergelegd. Beetje jammer dat mij niet werd verteld dat het boven lag, mede omdat ik op krukken loop wegens een heupbreuk. Had het gewoon aan mij afgegeven beneden die doos of nog beter, gooi het meteen in mijn afvalbak buiten of meldt tenminste dat er wat ligt.
Reactie Gasservice Gaswacht:
Ik heb de betreffende monteur gesproken en het was geen bewuste actie om de onderdelen achter te laten, maar hij was ze vergeten. Uiteraard is het absoluut niet de bedoeling dat we onderdelen achterlaten dus daarvoor onze excuses. Mocht u de onderdelen nog niet weggegooid hebben dan kunnen we ze ook nog bij u ophalen als u dat op prijs stelt.
Vwb het halve dagdeel thuis blijven: onze monteurs beginnen bij een eerste afspraak en afhankelijk van hoe lang die duurt en wat de meest logische route is kunnen we alleen per dagdeel afspreken. Aangezien er van te voren niet duidelijk hoe lang een monteur bezig is bij de andere klanten kunnen we geen exacte tijd geven.