Tot nu toe werd het ketel onderhoud gelijk met het airco onderhoud uitgevoerd, nu echter moest er voor de airco apart een nieuwe afspraak gemaakt worden.
Het vorige onderhoud (1,5 jaar geleden), werd uitgevoerd nadat we telefonisch contact hadden gezocht, omdat we niets hoorden omtrent een afspraak, wat bleek ? Zonder informatie werd de onderhoudsperiode op 2 jaar gezet, terwijl die altijd per 1,5 jaar was en werd ook de contributie verhoogd (eveneens zonder informatie). Na ons telefoontje werd het contract weer op 1,5 jaar gezet!
Reactie Gasservice Gaswacht:
Onze excuses voor het ongemak dat het onderhoud voor de CV ketel en de airco niet gecombineerd zijn in 1 afspraak. Helaas zijn er in dit geval twee aparte afspraken ingepland.
Bij de abonnementen die tegenwoordig worden aangeboden voor onderhoud wordt er 1 keer in de twee jaar periodiek onderhoud uitgevoerd. Bij de abonnementen die een aantal jaar geleden bestonden vindt het periodiek onderhoud 1 keer in de anderhalf jaar plaats. U heeft een van deze abonnementen die vroeger werden aangeboden en zolang u dat abonnement heeft blijft het periodiek onderhoud 1 keer in de anderhalf jaat plaatsvinden.
De prijzen van de abonnementen worden overeenkomstig de algemene voorwaarden ieder jaar geindexeerd op basis van de cijfers van het CBS.