Informatievoorziening
Dienstverlening & Service

Dit keer waren wij verrast door het bezoek. Begin dit jaar hadden wij een controle gehad en tijdens onze vakantie hadden wij een mail ontvangen voor een afspraak. Hier hebben wij niet op gereageerd, maar er kwam wel onverwachts een monteur. Al met al een vreemde gang van zaken.

Reactie Gasservice Gaswacht:

Zoals telefonisch toegelicht zijn we voor het laatst in april 2017 voor onderhoud geweest en zouden we 18 maanden later in oktober 2018 voor het volgende onderhoud langs komen. Door de warme afgelopen maanden liepen we voor op onze planning en zijn afspraken voor oktober al in september benaderd voor het onderhoud.
I.v.m. met een nieuw planningssyteem vragen wij onze klanten de afspraak te bevestigen. Aangezien veel van onze klanten niet gewend zijn om de afspraak te bevestigen gaan we uit service oogpunt (en voor eigen risico) in de eerste periode van ons nieuwe systeem ook langs als er niet bevestigd is.
Onze excuses voor het ongemak wat u ervaren heeft en we hopen de situatie hiermee enigszins verhelderd te hebben.

Score voor Gasservice Gaswacht: 1.5/5
Zou u Gasservice | Gaswacht aanbevelen? Nee