Enorm slechte ervaring. Heb 90 euro betaald voor een spel van 30 jaar oud en nog steeds niets ontvangen. Ook lijkt deze "winkel" niet voornemens het op te lossen met de klant. Klantenservice is zo goed als niet bereikbaar, het is elke dag "drukker dan u van ons gewend bent", en dan word de verbinding verbroken.
Een grote oplichtingspraktijk!!
Lever de gekochte waar, kom je afspraken na, stop met oplichten en zorg dat je bereikbaar bent aan de telefoon.
Reactie Game-Outlet.nl:
Beste Berry,
We vinden het vervelend dat je aangeeft je bestelling niet te hebben ontvangen en dat je het contact met ons als teleurstellend hebt ervaren. Zeker bij een aankoop van € 90 begrijpen we dat je duidelijkheid en een oplossing wilt.
Volgens de informatie van PostNL, waaronder de GPS-registratie en de terugkoppeling van de bezorger, is het pakket op jouw adres afgeleverd. Omdat jij aangeeft niets te hebben ontvangen, hebben wij hierover een onderzoek bij PostNL gestart. Dat onderzoek loopt momenteel nog. We hebben hierover inmiddels meerdere keren per e-mail contact gehad en je hebt ons daarvoor aanvullende gegevens verstrekt.
We nemen je melding serieus en willen graag achterhalen wat er is gebeurd. De bezorginformatie van PostNL is voor ons dan ook geen reden om jouw melding terzijde te schuiven of het dossier als afgehandeld te beschouwen.
Onze telefonische bereikbaarheid is door drukte helaas niet altijd zoals die zou moeten zijn. Daarvoor bieden we onze excuses aan. We begrijpen dat dit extra frustrerend is wanneer je op een oplossing wacht. We proberen e-mails binnen 24 uur te beantwoorden en gemiste oproepen zo veel mogelijk terug te bellen.
We blijven je aanspreekpunt tijdens het onderzoek en houden je per e-mail op de hoogte van de voortgang. Ons doel is om duidelijkheid te krijgen over je bestelling en dit zorgvuldig met je op te lossen.
Johan van Game-Outlet.nl