Ik heb een iPhone XS (“Zo Goed Als Nieuw”, 256GB) bij Forza besteld. Keurig netjes geleverd echter:
Dit toestel bleek niet goed te installeren. Retour gezonden en geld terugontvangen. Naderhand toch weer een nieuwe iPhone XS besteld. Ontvangen maar speaker van de telefoon bleek defect. Retour aangevraagd, verzonden en daarbij vervangend toestel gevraagd. Na 10 dagen nog niets gehoord (van Forza of PostNl) dus maar eens via de chat contact met Forza opgenomen. Pakket bleek verzonden en bij afhaalpunt te liggen zonder dat ik informatie had ontvangen. Opgehaald. Bij installatie blijkt ‘Hé Siri’ niet goed te werken. ’s Avonds 3 keer met Forza gebeld en via de site een chat gestart. Niemand te bereiken en geen enkel antwoord. Volgende dag weer gebeld en nu wel te woord gestaan. Vervolgens, voor de derde keer, een toestel teruggestuurd. Nieuw toestel (zonder enig contact of aankondiging) ontvangen. Echter dit toestel had een oude ten onrechte niet vervangen accu. Capaciteit was minder dan 85%. Teruggestuurd en (na mijn telefoontje omdat het lang duurde) weer een toestel ontvangen. Hiervan blijkt FaceID niet te werken. Daarom aankoopbedrag nu maar teruggevraagd (en ontvangen).
Al met al dus 5 toestellen ontvangen die geen van alle goed functioneren. Ondertussen ondanks al mijn berichten en verklaringen bij retourzendingen geen enkele reactie van Forza gehad, laat staan een excuus. Ik weet dat er wel eens iets fout kan gaan maar een slechtere service als hier door Forza geleverd kan ik mij niet voorstellen.
Reactie Forza Refurbished:
Beste Simon, we hebben elkaar gesproken en je vond het prettig dat we contact zochten. De huidige iOS versie maakt soms dat je lastig kan installeren. Daarna was de wet van Murhpey echt op jou van toepassing.