Angelique

Ik heb een telefoon besteld (zo goed als nieuw) en deze werd heel snel geleverd. De telefoon bleek echter niet goed te werken. Telefonisch contact gezocht, vriendelijk geholpen en een tip gekregen. Ook na die tip bleek de telefoon niet goed te zijn. Opnieuw gebeld, deze keer niet zo vriendelijk te woord gestaan. Ik liet weten de telefoon te willen omruilen voor een goed werkende telefoon. Er was veel weerstand, maar uiteindelijk zei de medewerkster dat het kon. Daarna heb ik 5 dagen moeten wachten voordat ik een nieuwe telefoon kreeg. Tussentijds nog gebeld, maar ze konden het niet bespoedigen. Ondertussen zat onze dochter dus zonder telefoon, terwijl ze die nodig heeft voor het online onderwijs (had ik ook aangegeven). De nieuwe telefoon lijkt wel goed te zijn. Al met al overheerst toch het gevoel van ontevredenheid.

Nav bovenstaande review ben ik gebeld door Forza. Een prettig gesprek gehad, waarbij ik me begrepen voelde. Excuses ontvangen voor de gang van zaken en uitleg gehad over de reden waarom een telefoon met accu problemen niet altijd direct wordt teruggenomen. Op basis van de gehele ervaring nu zou ik Forza Refurbished wel aanbevelen.

Score voor Forza Refurbished: 4/5
Aangekocht product: iPhone 6s