Mirella Lanza

Product zelf prima , levering minder . Op Donderdag 20 Maart om 20;09 besteld , juist hier omdat er stond voor 21;00 besteld op een werkdag , morgen in huis . Op Dinsdag ontving ik het , dus dat was echt lang . Ik snap dat in deze tijden van Corona de post er langer over doet , maar dit was vanuit het bedrijf zelf nu te laat . De mail van uw bestelling is verzonden kreeg ik pas Zondag middag . Op diezelfde 20 Maart later in de avond heb ik iets besteld elders en wel de volgende dag in huis , dus het kan . Ik had er zo'n haast mee omdat ik ik de gekochte iPad moest installeren en in een verzorgingstehuis voor dementen wilde krijgen om te kunnen beeldbellen , ik was bang voor een lockdown en het dan niet meer zou lukken . Uiteindelijk is het dus goed gekomen maar dat kon ik toen nog niet weten , dus stress .

Reactie Forza Refurbished:

Beste Mirella,
Dank voor je review en fijn dat de door jou bestelde iPad bevalt. Wij zijn jouw order nagegaan. Daaruit blijkt dat je je vergist qua besteldag. Jouw Forza-bestelling heeft niet plaatsgevonden op donderdagavond rond 21.00 uur, maar op vrijdag even na 20.00 uur. Op dat moment hebben onze orderpickers het product niet in het magazijn kunnen vinden, waardoor de order er niet is uitgegaan. Onze excuses daarvoor. Dat is vervolgens wél op zondagavond gebeurd. Dus op zondag is jouw bestelling door ons aan Post.nl meegegeven. Post.nl heeft vervolgens het pakket dus op dinsdag bij jou afgeleverd

Score voor Forza Refurbished: 2/5
Aangekocht product: