Levert was te laat, geen orginele Apple stekker maar een andere. De telefoon is ok. Er stond word geleverd maandag avond 23 december. Geen bericht niets, werd uiteindelijk 27 december in de avond. Fixje is verantwoordelijk voor de levering als een leverancier dit niet aankan zoek een andere en minimaal geef een bericht aan de klant, waardeloos (ze verschuilen zich achter de transporteur). De stekker die erbij zit en de stekker zijn niet van Apple maar van een goedkoop dump merk, zijn wel nieuw dat wel (maar vermeld dit dan dat je bij een telefoon van 600+ dit niet krijgt). De telefoon ziet er goed uit maar dat mag ook wel voor het bedrag anders gaat deze retour batterij was 80% voor een A grade. Niet denderend dus. De erbij bestelde glas protectie werkt prima. Alleen er zit geen beschrijving bij hoe dit te doen. Dus op moeten zoeken op het internet. Fixje heeft contact opgenomen en mij aangeboden om een originele Apple stekker en lader toe te zenden, gewoon top.