Mijn bestelling kwam erg snel aan, maar het was niet compleet, besteling over bescherm glas voor de iPhone 8 - kreeg glas voor iPhone 6, nadat ik contact had opgenomen met het bedrijf (zei excuses), en ik kreeg de volgende dag nog een neuwe pakketje (helemaal gratis) maar ik kreeg hetzelfde model weer (glass iPhone 6) maar ik heb via e-mail doorgeven met foto erbij dat bij 1e besteling glas was te klein. Na het volgende contact (2e keer email met foto erbij gestuurd) , kreeg ik mijn excuses voor de fout al weer.. en wacht ik nu op de 3e verzending (ik denk dat dit is waar ik op wacht), want voor de 4e keer ga ik geen meer contact opnemen met het bedrijf, omdat het langzaamaan eentonig en saai wordt .. ga ik vragen over geld terug en zoek ik bij andere website neuwe glas. Grote plus punten - snel contact en verzending. Minus punten - niet opletten was bestelen door klant was. Verbetering: meer opletten en juiste product leveren volgens besteling.