Na een poosje gewacht te hebben op de iPhone 7 goud 32 gb was ie weer in voorraad meteen besteld. Meteen besteld en ja de volgend dag werd ie keurig netjes door de post bezorgd. Doosje open gemaakt en echt een mooie mobiel geen krasje te bekennen gewoon nieuw. Na het opladen kwam het lastigste , het installeren daar heb ik een hekel aan dus de site van de provider geopend en stap voor stap met de installatie begonnen het ging voorspoedig tot het bij Netwerkselectie kwam, dat was er niet Daarna provider gebeld weer geprobeerd weer niet toen intussen was het Zaterdag Fixjeiphone gebeld maar die had zo ook geen oplossing dus Maandag weer gebeld en uitgelegd en die wist het Een fout in het moederbord dus terug met het pakket een dag later werd ik opgebeld en nu is het wachten op de nieuwe of als het moederbord gemaakt is op de iPhone 7 dus tot heden toe ben ik nog steeds tevreden. Je moet maar denken waar gewerkt word vallen spaanders misschien een tip niet controleren op 50 punten maar op 51 (neem het moederbord ook mee)