Hans

Flamingo Sweater gezien via Facebook reclame en besteld op 1 maart. Op website was duidelijk aangegeven dat ze in nabestelling waren. Bij bestelling ook bericht "Pre-order: dit product wordt geleverd in de week van: 19/03/2017". Op 29/3 nog steeds niets ontvangen en mail gestuurd. 1 dag later het bericht: "We kunnen zien dat je de Musthave Flamingo Sweater hebt besteld. Helaas hebben we te horen gekregen dat er een fashion delay is ontstaan. Wegens de enorme populariteit van deze waanzinnige Musthave hebben we véél meer aantallen moeten produceren waardoor de levering een kleine vertraging heeft opgelopen. Deze Musthave komt dan ook fashionably late ;). Jouw pakket wordt in de week van 2-9 april met spoed verzonden. Op het moment dat jouw pakket bij ons de deur uit gaat, ontvang je een e-mail met de Track & Trace-code zodat je hem kunt volgen. Onze oprechte excuses voor de vertraging! Nog héél even geduld, het is het wachten meer dan waard!?" Tot hier toe dus niet echt te klagen, iets later en geen verwittiging, maar wel duidelijke communicatie. Bij levering valt het product qua pasvorm en kleur goed mee. Jammer was wel dat er twee duidelijke vlekken zitten op de sweater. Bovendien zit er een kortingsbon bij voor gratis volgende levering, geldig tot 31 maart. Beetje slordig als je je bestelling pas in april ontvangt. Algemene beoordeling dus niet meer dan gemiddeld, redelijke ervaring maar met een paar minpuntjes. We zijn niet meteen geneigd hier opnieuw te bestellen.

Score voor Fashion Musthaves: 3/5