The Musthaves heeft leuke kleding, maar de kwaliteit laat te wensen over. Ik heb al vaker besteld omdat de kleding zo leuk is maar de laatste paar keer valt het kwalitatief tegen terwijl de kleding zeker niet goedkoop is. Truien gaan snel pillen en zijn snel uit vorm. Bij een recente bestelling heb ik o.a. een trui besteld die vreselijk afgeeft, zelfs na meerdere malen wassen. Hier heb ik contact over gehad. Als reactie kreeg ik enkel een paar wastips zoals het vooraf laten weken met natuurazijn en wenste ze mij veel draagplezier. Ze konden niks meer voor mij doen omdat het gedragen en gewassen is. Het feit dat deze kleding blijkbaar zo'n behandeling vraagt zegt genoeg. Als ik had geweten dat het zo beroerd was had ik het direct teruggestuurd. Daarnaast is het retourbeleid ook niet klantvriendelijk. Je moet zelf betalen om vervolgens een label in je mailbox te ontvangen welke uitgeprint moet worden.