Uschi

The Musthaves heeft altijd geweldig leuke kleding. Levering is snel en contact via instagram is super vriendelijk. Verbeterpuntje zou jullie kwaliteit zijn: afwerking van kledingstukken laat wel eens te wensen over (losse draden of naden, scheef genaaid, snel loslatende knoopjes). Ik heb laatst een kledingstuk retour gestuurd met de opmerking dat deze scheef was, ook aangegeven waar en hoeveel. Helaas wordt de retour dan toch op de automatische piloot afgehandeld en krijg ik alleen een terugkoppeling dat deze ontvangen is en verrekend wordt. Retourkosten alsnog voor mijn rekening. Voelt niet helemaal als service en zou beter kunnen. Maar dan nog zou ik uitkomen op een mooie voldoende.

Reactie Fashion Musthaves:

Hi Uschi,
Bedankt voor je review! Uiteraard vinden wij het erg belangrijk dat onze Musthaves van goede kwaliteit zijn. Mocht jij helaas toch een artikel hebben ontvangen welke hier niet aan voldoet, mag je onze klantenservice altijd een bericht sturen. Wij kunnen de klacht dan direct beoordelen en hier een passende oplossing voor aanbieden. :)
We hopen je nog weer eens terug te zien bij ons in de webshop!
Team TheMusthaves

Score voor Fashion Musthaves: 3.5/5