Anne

Ik heb 17 juni 2 broeken besteld (het is vandaag 8 juli) en al ik-weet-niet-hoeveel mailtjes gestuurd met als antwoord dat “hulp onderweg is” of iets dergelijks. Na 3 weken bleek 1 broek niet leverbaar; “wil je iets anders uitzoeken??” Tuuurlijk!! Heb ik al 2x laten weten inmiddels!!! Het 06-nummer wat ik na veel moeite vond bestaat niet meer. Mijn laatste ordernummer is THM-882423. Ik heb voor €79,90 besteld. Ik stel voor dat jullie je broeken die ik heb besteld, stoppen waar de zon nooit schijnt en mij m’n geld terugstorten. Ik heb vaak bij jullie besteld maar nooit meer. Ik zie mijn geld graag per omgaande tegemoet. Wat zijn jullie een slecht, slecht bedrijf. Tot nooit meer, Anne.

Reactie Fashion Musthaves:

Hi Anne,
Wat onwijs vervelend om te horen dat jij niet tevreden bent. We zien inderdaad dat jij in eerste instantie de Flared Broek Bloemen Zwart Wit had besteld, helaas kon deze niet geleverd worden en hebben wij je toen gevraagd of wij de Broek voor je konden omruilen voor een ander exemplaar. Jij heb jouw voorkeur doorgegeven en wij hebben dit voor je kunnen aanpassen, daarna is jouw bestelling zo snel mogelijk naar je verzonden.
We kunnen zien dat jij jouw bestelling inmiddels hebt ontvangen en dit hebben wij eerder ook per mail aan je doorgegeven.
We wensen je heel veel plezier van jouw nieuwe Musthaves!♪
Mvg, Team TheMusthaves

Score voor Fashion Musthaves: 0.5/5