Ik had een refurbished Dell 27 inch computerscherm besteld. Vragen vooraf over de staat en of hij compleet geleverd werd werden snel klantvriendelijk beantword bia email. Op de dag van levering werd ik gebeld door een medewerker die aangaf dat jij het scherm bij mij thuus kon bezorgen omdat hij in de buurt woont en dat zou sneller gaan dan met een verzendbedrijf. En aldus stond een vriendelijke medewerker die middag voor de deur met doos en glimlach. Hij heeft het scherm even uitgepakt en laten zien hie het in elkaar gezet moest worden. En ik kon zo ook zien hie het scherm eruit zag. En dat was prima! Het scherm zelf ziet er als nieuw uit en alleen op de voet zit een echt minimaal gebruiksspoor. Maar je moet er echt voor gaan zitten om het te zien. En iin de dagen erna getest of het scherm het helemaal doet en dat is ook het geval. Keurig een bon en jaar garantie. En aan de doos te zien is de reparatie door Dell zelf uitgeboerd want de sticker van Dell over hergebruik van de doos zat er nog op. Prima service en product dus voor minder dan de helft van de huidige nieuwprijs van een dergelijk scherm. Dik tevreden dus en kan estunt dus met een gerust hart aanbevelen. Zeker als het niet nieuw hoeft te zijn en je je portemonnee wil sparen een hele goede keuze.