Professionaliteit Kliniek
Ervaring met Esteworld Nederland/Belgie

P.P.

Een korte samenvatting van ons verblijf bij Esteworld Istanbul.
Het eerste contact met Dhr. Theunissen H. in Nederland verliep zeer vlot. Een warm onthaal bij hem op kantoor waarbij alle info omtrent de haartransplantatie ons werd medegedeeld. Hierdoor konden we met weinig zorgen de trip naar Istanbul aanvatten.
Na aankomst op de luchthaven werden we opgepikt met een Esteworld busje om naar de Hilton vervoerd te worden. De chauffeur stond ter onze beschikking en was vriendelijk. Het hotel was top en de mensen van de staf keken niet op van ons bezoek omdat er meerdere patiënten daar vertoeven tijdens hun verblijf voor de ingreep.
De dag van de waarheid, 1 dag na aankomst werden we opgepikt om naar de kliniek te gaan. Er stond ons een Nederlandstalige tolk op te wachten, een charmante dame, die ons meteen gerust stelde en bereid was onze vragen te beantwoorden. Het intakegesprek met de arts verliep dan ook hartelijk met de hulp van Sema ( de tolk ).
Vanaf de start van de behandeling tot het einde, het vertrek uit de kliniek, werd ik met de grootste zorg en mededogen behandeld. De hygiëne was top en daar was niets op aan te merken. De professionaliteit van het team dat mij behandeld heeft was uiterst goed. Ik ben met een klein hartje binnengestapt en ben vertrokken met een zeer goed gevoel.
De derde dag werden we in de kliniek gewassen en uitgebreid gebrieft omtrent de nazorg. Vervolgens zijn we met een tevreden gevoel teruggekeerd naar België.
Het herstel na 2 weken ( datum van vandaag ) verloopt zeer goed. Ik ben tot nu toe uiterst tevreden over het resultaat en het herstel. De haartjes beginnen stilaan uit te vallen, wat de bedoeling is, en het is uitkijken naar het verdere verloop, de aanmaak van de definitieve haartjes.
Esteworld jullie zijn prijs-kwaliteit super en een echte aanrader voor de twijfelaars.
Esteworld alvast bedankt!
Hartelijke Groeten,
P.P.

Score voor Esteworld-haartransplantatie.nl: 4.5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja
Aangekocht product: Shampoo en spray