Professionaliteit Kliniek
Ervaring met Esteworld Nederland/Belgie

Angelo viola

Hey,
Mijn ervaring met Esteworld was top! Vanaf het begin dat ik al opzoekingen deed i.v.m HT kwam ik altijd al terecht bij Esteworld. Door de eerste stap te zetten richting telefoon kwam ik al terecht bij een zeer vriendelijke persoon genoemd Hidde. Al gauw maakte ik een afspraak waar ik vriendelijk werd ontvangen met alle uitleg op mijn vragen. Waar ik eerst zo over getwijfeld heb heeft zich onmiddellijk op dat moment omgezet naar een afspraak in september in Turkije. Had net een weekje verlof in september dus kwam het goed uit om daar in die week de behandeling te laten ondergaan. Voor Esteworld Turkije kan ik alleen maar met lof spreken . Alles wat ze beloofd hebben zoals transfers, vriendelijkheid ,toffe chauffeurs , professionalisme enz... is volledig ingewilligd. Esteworld werkt professioneel en heeft een luisterend oor naar de klant toe!Vooral de ontvangst van Semma heeft mij een heel comfortabel en professioneel gevoel gegeven. Dank u wel Esteworld. 1 kleine hint zou ik nog wel willen geven, Het zou goed zijn indien het team die super aan mij gewerkt heeft om een bijscholing Engels te laten doen. 8 uur in de stoel liggen zou het nog fijner geweest zijn indien ik met het team vlotter had kunnen praten.

Score voor Esteworld-haartransplantatie.nl: 5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja
Aangekocht product: HT