Professionaliteit Kliniek
Ervaring met Esteworld Nederland/Belgie

Ben F.

Al op jonge leeftijd begon ik mijn haren (en mijn zelfvertrouwen) te verliezen. Vastberaden om een oplossing te vinden, verschillende opties gevonden(mesotherapie, finasteride, minoxidil), aan haartransplantatie dacht ik nog niet echt vanwege de hoge prijzen in Nederland/België . Maar deze opties
Waren niet echt wat ik zocht ofwel ging ik niet het zwanst resultaat verkrijgen(meso) En met de pillen moest ik rekening houden met bijwerkingen. Ik had me er deels bij neergelegd dat ik zo door het leven zou moeten gaan. Maanden later toevallig op de site van esteworld terecht gekomen. Het zag er allemaal veelbelovend (chirurgen met attest, goedgekeurd door minister van volksgezondheid)uit maar toch was ik niet volledig overtuigd. Ik had nog veel vragen. Zo terecht gekomen bij Hidde, heeft me alles tot in detail uitgelegd en op al mijn vragen had hij een antwoord omdat hij zelf een HT heeft ondergaan bij Esteworld. En dat heeft mij dien beslissen op voor esteworld te kiezen.Vandaar uit is alles zeer snel gegaan. 2dagen na ons gesprek een offerte gekregen. En voor ik wist was ik in Istanbul op 27augustus 2017. Haartransplantatie is zeer goed verlopen, vriendelijk en professioneel personeel. Ben zeer tevreden dat ik deze stap heb genomen en nu is het wachten op het eindresultaat.
Aan ieder die een haartransplantatie overweegt, zou ik Esteworld aanraden.

Score voor Esteworld-haartransplantatie.nl: 5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja
Aangekocht product: HT+Acell