Professionaliteit Kliniek
Ervaring met Esteworld Nederland/Belgie

Rayan

Hallo iedereen ik heb vorige week na 2 jaar eindelijk mijn harttransplantatie laten doen ,ik zat net in mijn vakantie en heb de knoop doorgehakt ,ik heb contact opgenomen met Esteworld en gevraagd of het toch niet op het laatste moment geholpen kon worden,dat was geen probleem ik heb een ticket geboekt en ben richting Istanboel vertrokken na aankomst ben ik met een privé chauffeur eerst naar het hotel gebracht en de volgende dag begon mijn behandeling ,de mensen die daar werkten spraken meerdere talen en ook Nederlands ,na een uitgebreid bloedonderzoek ,kon mijn behandeling starten je krijgt een verdoving ,die is wel pijnlijk zelfde als bij een tandarts en daarna voel je niks meer ,het is wel een lange zit maar zeker de moeite waard ,de artsen die aan het werk waren super aardig en geïnteresseerd ,na een zit van 4 uur even een lunchpauze wordt allemaal voor je geregeld ,daarna weer verder
Na nog eens 4 uur ben je klaar en wordt je teruggebracht naar het hotel ,je hebt een dag rust en de derde dag ga je terug voor een controle en je haar wordt gewassen en ben je klaar om terug te reizen ,ik heb alles positief ervaren ,alles wordt voor je geregeld van vliegveld naar hotel en van kliniek naar vliegtuig
Voordiegene die het overwegen kan ik je aanraden om het te doen !

Score voor Esteworld-haartransplantatie.nl: 5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja
Aangekocht product: