Professionaliteit Kliniek
Ervaring met Esteworld Nederland/Belgie

Dag 1.
Ophaling aan de luchthaven.
Dit verliep prima. De chauffeur stond me op de afgesproken plaats op te wachten met een bordje om zich kenbaar te maken.
Van daaruit werd ik naar het hotel gebracht. Een uitstekend hotel met zeer goede klantvriendelijkheid.

Dag 2.
Ophaling aan het hotel, dag van de operatie.

De chauffeur kwam stipt op tijd en we vertrokken naar het ziekenhuis.
In het ziekenhuis word je vriendelijk onthaald en wordt er een eerste woordje uitleg gegeven.
Daarna wordt je mee genomen voor de bloedafname.
Nadien neemt de hostess je mee naar boven waar je eerst nog enkele formulieren moet invullen en wordt de betaling geregeld.
Er worden ook nog foto's genomen.
EƩnmaal dit achter de rug is, komt het moment van de waarheid steeds dichterbij en krijg je voor het eerst de behandelende dokter te zien.
Deze bekijkt het haar en bespreekt alles uitvoerig en samen wordt de haarlijn en wensen besproken en uitgetekend.
Alles verliep op een zeer ontspannen manier.
Dan nog haar scheren en de behandeling kan van start gaan.
Het is zware arbeid voor hen, drie personen en een dokter die telkens aan het werk zijn. Dit gedurende een 5 a 6 tal uur. Middenin zit er wel een lunchpauze.
Alles verliep vrijwel zonder pijn.
Nadien worden nog eens foto's genomen en keer je terug naar het hotel.

Dag 3
Rustdag en kun je zelf je dag plannen.
Dit was voor mij een dag van niets doen.

Dag 4
Uitchecken uit het hotel en terug opgehaald worden door de chauffeur die me naar het ziekenhuis bracht voor controle en uitleg bij het wassen.
De dokter gaf nog eens de nodige info en nam ook uitgebreid de tijd om te luisteren naar alle vragen.
Nadien werd ik terug naar de luchthaven gebracht.

Op de luchthaven merk je snel dat je niet de enige bent die langs is geweest voor een haartransplantatie.

Ik wil ook even melden dat het contact met Hidde ook optimaal is en je ook altijd snel geholpen wordt met alle vragen.
Dit is uitstekend.

Score voor Esteworld-haartransplantatie.nl: 4/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja
Aangekocht product: Haartransplantatie