De 1e monteur die ons kwam bezoeken voor een storing, kawm tot de conclusie dat er een kleine lekkage verholpen moest worden, een pakking van de pomp,
nadien tot 2 x water moeten bijvullen.
Collega monteur een paar dagen nadien < komt om 16.00 uur, en alvorens hij ook maar iets heeft bekeken en of hersteld, vertelde dezer ons dat we een nieuwe ketel nodig hadden, !! ons systeem was 15 jaar oud en Italiaans rotzooi !! :( :(
Dus zonder ook maart iets te doen ons verlaten !
Heb nadien zelf gekeken !! de 1e monteur heeft nooit een pakking vervangen !! de lekkage was alleen maar erger geworden ! tevens kan deze monteur nooit de pakking hebben vervangen ! daar kun je niet bijkomen zonder de ketel gedeeltelijk te demonteren. !!
De 2e monteur is geen monteur in mij ogen, maar een prutser di geen zin meer heeft aan het werk aan het einde van de dag !
Ik sta derhalve in overweging om het service contract te verbreken aangezien u geen goed opgeleid en gemotiveerd personeel in de buitendienst naar uw betalende klanten stuurt.
MVG Johan van Dijk
Kortelandstraat 64
Enschede
Kunt u dit toelichten?
de storing is niet naar behoren opgelost
Wat viel u in positieve zin op?
Niets
Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?
Personeel beter opleiden
Reactie Energiewacht Storing:
Hartelijk dank voor uw feedback. Wat vervelend dat het contact met Energiewacht niet helemaal naar verwachting is verlopen. Er wordt contact met u opgenomen.