Man was vriendelijk hoor maar ben zelf een monteur in machinebouw maar dit had ik ook gekunt kap eraf tja meneer alles is droog dus ik kan niks als u de storing houd moet u even weer bellen . Storing is er nog steeds en ik moest mijn leidingwerk maar even na kijken terwijl als daar een lek zit je weet ik moet elke dag of om de 2 dagen vullen en niet 1 week alle druk kwijt en vervolgens 2 a 3 week niks

Kunt u dit toelichten?

Komen hun contract niet na al heb ik een huur ketel

Wat viel u in positieve zin op?

Monteur is rustig maar mag weinig

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

Afspraken die in huur contract zijn gemaakt na komen en als een monteur vraagt ik ben hier nu toch mag ik de onderhoud ook gelijk uitvoeren ook laten doen en niet zeggen nee die is over 2 maand en vervolgens 7 maand later pas komen na opnieuw melding van storing en dan weer 2 afspraken maken . Geen wonder dat ze het druk hebben op hun manier

Reactie Energiewacht Storing:

Bedankt voor het invullen van de review. Wij stellen uw reactie zeer op prijs. De monteur kon geen lekkage vinden en heeft u gevraagd om 1 dag de afsluiters dicht te zetten als test zodat
de situatie bekeken kon worden. Onze afdeling klachtenbeheer heeft een verzoek bij de vestiging neergelegd om met u contact op te nemen.

Score voor Energiewacht Storing: 3/5