Op de dag van plaatsing waren netjes rond 8:00, twee installateurs aanwezig van de Energiewacht. Ze zijn direct begonnen met de werkzaamheden. Gedurende de dag heb ik heel weinig tot geen contact gehad met de mensen los van de rondjes koffie. Tijdens de werkzaamheden viel mij op dat er erg slordig gewerkt werd en heel de gang + trapgang naar boven vol lag met allerlei karton, stof, etc. Uiteraard heb ik hier geen probleem van gemaakt met de verwachting dat dit aan het einde van de dag wel netjes opgeruimd zou gaan worden. Ook zag ik buiten op straat bij de Energiewacht busjes veel afval e.d. liggen.. en was het zicht heel rommelig. Toen een van de heren bezig was op het dak waren ze constant tegen elkaar aan het schreeuwen, dit heeft gezorgd voor overlast bij mijn buren en kwam eerlijk gezegd niet heel professioneel over. Toen de waren aangekomen bij het plaatsen van de slimme thermosstaat, hebben ze enkel de thermosstaat aangesloten en bevestigd aan de muur, de verdere installatie heb ik zelf gedaan met de gebruiksaanwijzing die in het doosje zat. Deze werd zo bij mij op de bank letterlijk gegooid. Rond een uur of 16:00 / 16:30 waren ze klaar en vroeg de installateur of hij nog gebruik mocht maken van het toilet. Uiteraard is dit geen probleem en heb ik ja gezegd. Later zag ik dat het toilet op z'n zachts gezegd heel smerig was achtergelaten.
Nadat de Energiewacht is vertrokken, werkte de CV-ketel naar behoren, en was ik eerlijk gezegd blij toen jullie weer weg waren. De dag verliep heel rommelig en onrustig.
Nog geen 2 dagen later kreeg ik helaas nog een grote teleurstelling.. De verwarming deed het niet meer. Contact gehad met jullie storingslijn en die konden mij telefonisch ook niet verder helpen. Dit resulteerde erin dat er op 1 december jullie nogmaals moesten langskomen. De monteur die langskwam heeft geconstateerd dat de bedrading van de slimme meter niet goed was aangesloten, en daardoor de verwarming ook niet aansloeg. Hij gaf zelf ook aan dat hij dit erg slordig vond. Daarnaast zag hij ook dat bij de CV ketel zelf er gebruik is gemaakt van een wartel van de oude ketel, op mijn nieuwe ketel. Het lijkt mij logisch dat wanneer ik een nieuwe ketel aanschaf er nieuw op nieuwe gebruikt moet worden.
kortom hij heeft de bedrading bij de thermostaat weer aangesloten en alles werkte weer.
op 13 december kreeg ik alweer het volgende ' probleem '. Op de app kreeg ik een waarschuwing over de waterdruk, ik was toen op mijn werk. Helaas is het bij jullie ook heel druk en kreeg ik niet meteen iemand te pakken. Omdat ik meerdere meldingen kreeg in mijn app, heb ik vrij genomen en ben ik naar huis gegaan om te kijken wat er aan de hand was. Uiteindelijk bleek dat de ketel bijgevuld moest worden. Achteraf heeft een collega van u mij telefonisch uitgelegd dat dit normaal is bij een nieuwe ketel. Wat ik nu ook begrijp.
Wanneer uw collega's die op 29 november mij een goede uitleg hadden gegeven voordat ze weg waren gegaan, dan had ik dit ook geweten. En had ik niet onnodig vrij moeten nemen van mijn werk..
Vorige week vrijdag is kwaliteitscontroleur langs geweest van de Energie Wacht, waar ik ook dit hele verhaal heb verteld. Naast dit hele verhaal heeft hij ook nog een lekkage ontdekt waarvoor jullie nu dus voor de 3e!!! keer moeten langskomen. Ik heb hier nog niks van mogen vernemen wanneer en hoe. En hiervoor moet ik dan weer vrij vragen van mijn werk.
Uiteindelijk zitten we nu op 16 januari en is er vorige week dinsdag iemand langsgeweest om de lekkage op te lossen. Nadat er op maandag een monteur kwam zonder juist materiaal om de lekkage op te lossen.
Daarnaast ben ik geen een keer uit eigen initiatief teruggebeld door de EnergieWacht, en heb ik vorige week omdat ik nog niet betaald had voor de CV en plaatsing door de. gang van zaken een aanmaning ontvangen.
Kunt u dit toelichten?
Wat viel u in positieve zin op?
Dat de medewerkers die ik wel telefonisch heb gesproken, maar mij niet konden helpen. Wel altijd vriendelijk bleven.
Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?
Communicatie intern verbeteren, ik kreeg de indruk dat veel zaken werden afgeschoven naar elkaar intern. Waardoor dit soort zaken zoals in mijn geval te lang zijn blijven liggen.
Reactie Energiewacht Storing:
Wat vervelend om te lezen dat uw ervaring met de Energiewacht niet goed is bevallen. Dit is uiteraard niet de bedoeling en wij bieden u hiervoor onze excuses aan. Uw klacht is inmiddels opgepakt en er wordt contact met u opgenomen.