Afspraak 3x afgezegd en verplaatst. Daarna telefonisch weer nieuwe afspraak gemaakt. Excuusbloemetje ontvangen. Ten onrechte aanmaning ontvangen. Nieuwe afspraak weer niet nagekomen. Na “boos” telefoontje van mij, is onderhoud gepleegd.
Mijn beide onderhoudscontracten zijn blijkbaar ondertussen inhoudelijk veranderd, terwijl de prijzen daarop niet zijn aangepast. Klacht ingediend.
Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een service en onderhoudscontract? Kies max 3 antwoorden
Verwachte opbrengst/rendement, Kennis en vakmanschap
Wat viel u in positieve zin op?
Niets
Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?
Afspraken nakomen en administratie op orde brengen
Reactie Energiewacht Service en Onderhoud:
Beste meneer Zoethout,
Het spijt ons te horen dat uw ervaring met Energiewacht niet naar wens is geweest en dat er verschillende misverstanden en ongemakken zijn ontstaan. We begrijpen dat herhaaldelijke verplaatsingen van afspraken en administratieve fouten voor veel frustratie hebben gezorgd. We nemen uw klacht serieus en zullen intern onderzoeken hoe we de afspraken en communicatie in de toekomst beter kunnen afstemmen en verbeteren.
Uw feedback over de dienstverlening, de administratie en de afspraken wordt gewaardeerd, en we zullen deze verder meenemen in onze verbeteringen.
Team Webcare Energiewacht