Wachttijd aan de telefoon, zelf actie ondernomen over onderhoud ipv dat dit wordt ingepland. Mechanische ventilatie en cv kunnen niet in één keer in onderhoud worden ingepland.

Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een service en onderhoudscontract? Kies max 3 antwoorden

Betrouwbaarheid van de leverancier, Kennis en vakmanschap, Ervaring van familie/vrienden

Wat viel u in positieve zin op?

Er werd uitvoering onderhoud uitgevoerd. De monteur nam hier de tijd voor.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

Er is door de monteur niet verteld wat is vervangen, dat zagen we pas bij de rekening.
De monteur heeft bouten laten liggen op de cv ketel. Deze worden bij het onderhoud van de mechanische ventilator mogelijk teruggeplaatst.

Reactie Energiewacht Service en Onderhoud:

Beste meneer, mevrouw,
Bedankt voor je feedback. Het spijt me te horen dat de communicatie niet duidelijk was, en dat de monteur enkele zaken heeft achtergelaten. Het is goed om te weten dat het achterlaten van onderdelen een specifieke reden heeft. Desondanks is het belangrijk dat klanten hierover goed geïnformeerd worden, zodat ze begrijpen waarom bepaalde onderdelen achterblijven. We zullen ervoor zorgen dat onze monteurs duidelijker uitleg geven over deze situaties, zodat er geen misverstanden ontstaan.
Wij proberen het onderhoud van de mechanische ventilatie en cv altijd gelijktijdig in te plannen. In uw situatie was dat helaas niet mogelijk.
Tevens worden er bij onderhoud aan alle apparaten geregeld onderdelen vervangen. Dit omdat ze versleten zijn, of niet meer optimaal werken. De keus om dit niet te laten vervangen is dan niet aanwezig. U heeft een onderhoudscontract afgesloten zodat wij dit voor u kunnen uitvoeren.
Mocht u nog anderen vragen hebben, dan vernemen wij dit uiteraard graag.
Team Webcare Energiewacht

Score voor Energiewacht Service en Onderhoud: 3/5