Monteurs kundig. Afsprakensysteem volledig achterhaald. (geen mogelijkheid om een tijdstip af te spreken of doormiddel van tracking te kunnen zien wanneer de monteur waarschijnlijk arriveert)

Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een service en onderhoudscontract? Kies max 3 antwoorden

Persoonlijk advies, Kennis en vakmanschap

Wat viel u in positieve zin op?

kennis van de monteur

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

Vrijdag 15/11 een afspraak voor 's ochtends ingepland. opp 14/11 gebeld of het mogelijk was of de monteur aan het begin zou komen of einde van de ochtend. Dit was niet mogelijk. monteur zou 10 minuten van tevoren een sms je sturen. IK woon alleen dus dat geeft me niet heel veel vrijheid om tussendoor boodschappen te doen. Om 13 uur gebeld omdat de monteur er nog steeds niet was. Bleek dat er wel een afspraak was ingepland , maar geen monteur aan was gekoppeld. Servicedesk heeft met de planner gebeld. Toezegging dat er 's middags nog de monteur zou langskomen. Maar nog steeds geen inschatting wanneer, weer toezegging dat er 10 minuten van tevoren een sms zou komen. Rond 15.15 stond de bus voor huis (geen sms ontvangen). Monteur was kundig. overleg dat hij een uurtje bezig zou zijn, dus kon ik eindelijk een rondje gaan lopen met mijn hond. Monteur was om 16.15 uur klaar. Gelukkig toch gelukt. Maar heb dus wel 7 uur zitten wachten. En de SMS dat de monteur langs zou komen kwam op 17/11 om 8:54 uur binnen:-). Genoeg ruimte voor verbetering dus. Betere indicatie wanner de monteur langskomt door midden van tracking systeem zoals bijvoorbeeld postNL gebruikt. Bij een afspraak ook daadwerkelijk een monteur inplannen, en als er beloofd wordt dat er en 10 minuten van te voren een sms wordt gestuurd (half uur zou beter zijn overigens) dan ook daadwerkelijk deze sms op tijd laten arriveren.

Reactie Energiewacht Service en Onderhoud:

Beste meneer, mevrouw,
Bedankt voor uw gedetailleerde feedback. We waarderen het dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. We begrijpen de frustratie die het verouderde afsprakensysteem en de gebrekkige communicatie veroorzaakt hebben. Het is goed om te horen dat de monteur kundig was, maar we erkennen dat de wachttijd en het gebrek aan een nauwkeurige tijdsaanduiding zeker verbetering vereisen. We zullen uw suggesties meenemen om zowel ons afsprakensysteem als de communicatie te verbeteren, zodat we in de toekomst een meer betrouwbare en efficiënte service kunnen bieden.
Team Webcare Energiewacht

Score voor Energiewacht Service en Onderhoud: 2/5