Netjes geholpen met het verzetten van de afspraak. Monteur netjes gewerkt.
Alleen 1 minpuntje de ruime tijd voor de afspraak. Kan het een tijdsbestek zetten van 2 worden ipv 4,5 uur?
Reactie Energiewacht Service en Onderhoud:
Beste heer/mevrouw,
Dank u wel voor het plaatsen van de review, we stellen uw reactie zeer op prijs. Fijn dat u tevreden bent met de manier waarop wij te werk gaan.
Wat betreft het inplannen van een afspraak zijn wij ons bewust dat de afspraak in een dagdeel voor de ene klant langer kan duren dan voor de andere. Echter, om zoveel mogelijk klanten van dienst te zijn zit de efficiëntie in de korte routes tussen het ene en andere adres. Als planning hebben we dagelijks te maken met korte termijn afzeggingen, adressen waar niemand aanwezig blijkt, of een onderdeel dat vervangen moet worden en juist weer extra tijd in beslag neemt.
Wij begrijpen het dilemma, echter omdat de klant van ons mag verwachten dat het onderhoud wordt uitgevoerd overeenkomstig de afspraak ondervinden wij bij de planning middels een dagdeel vooral ook het begrip hiervoor van de klant.
U zou nog kunnen overwegen om iemand ter overbrugging in uw huis u te vervangen zodat u uw eigen werkzaamheden en planning kan blijven volgen.
Vriendelijke groet,
Team Webcare Energiewacht.