De huidige kwaliteit van werken in stand houden en waar mogelijk verbeteringen toepassen.

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Energiewacht wel/niet aanbevelen?

Kennis en vakmanschap installatie is de meerprijs waart

Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een cv-ketel? Kies max 3 antwoorden

Alles-in-1 pakket (aanschaf en installatie), Kennis en vakmanschap, Snelheid en levering

Wat viel u in positieve zin op?

Kennis monteurs/beleefd en keurig werk geleverd

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Beste meneer, mevrouw,
Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling en positieve feedback! Het doet ons veel plezier om te horen dat u onze kennis, vakmanschap en de beleefdheid van onze monteurs waardeert. Wij streven er altijd naar om onze klanten de best mogelijke service te bieden en vinden het fijn dat dit voor u de meerprijs waard was.
Uw tip om de huidige kwaliteit te behouden en waar mogelijk te verbeteren, nemen we ter harte. We blijven ons inzetten om onze dienstverlening op hoog niveau te houden en waar nodig verder te optimaliseren.
Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen in Energiewacht. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan staan wij altijd voor u klaar!
Energiewacht Webcare

Score voor Energiewacht CV-ketels: 5/5