Beantwoord vragen die klanten jullie stellen en stuur niet alleen maar herinneringen.

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Energiewacht wel/niet aanbevelen?

Wij zijn tevreden met de nieuwe ketel, maar niet met de klantenservice (niet reageren op vragen die we gesteld hebben op info@energiewacht.nl).

Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een cv-ketel? Kies max 3 antwoorden

Ervaring van familie/vrienden, Persoonlijk advies

Wat viel u in positieve zin op?

Tot aan de levering van onze nieuwe ketel waren we zeer tevreden.
Maar nu worden afspraken niet nagekomen, krijgen we betalingsherinneringen en wordt er niet gereageerd op vragen van ons die we via info@energiewacht.nl hebben gesteld.

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Beste meneer, mevrouw,
Bedankt voor uw feedback. Momenteel gaan wij over naar een nieuw systeem. Dit heeft er helaas voor gezorgd dat u onterecht een herinnering heeft ontvangen. Onze klantenservice heeft het in deze tijd van het jaar extra druk en daarom kan het een tijd duren voor u antwoord heeft via uw mail. Uiteraard proberen wij u zo snel mogelijk te helpen waar mogelijk. Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw begrip.
Team Webcare Energiewacht

Score voor Energiewacht CV-ketels: 1/5