Fam Batterink

Zorg voor betere communicatie, geef de telefoondames een goede opleiding, en zorg dat de klanten tevreden blijven.
Neem een goede ICT medewerker in dienst zodat niet alles dubbel gedaan/gepland wordt en de post goed wordt verstuurd. Een systeem dat al in april geïntroduceerd is moet toch na 8 maanden wel functioneren

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Energiewacht wel/niet aanbevelen?

service van energie was niet goed . ketel deed het niet op de dag van installatie en ik heel erg moeten"zeuren" om een monteur te krijgen....in eerste instantie moest ik 2 weken wachten ...maar uiteindelijk...na 3 dagen kwam er toch een monteur. De installateur was vergeten een verbinding te maken met de thermostaat in de woonkamer

Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een cv-ketel? Kies max 3 antwoorden

Aanbod

Wat viel u in positieve zin op?

niet veel....het leek wel of alles mis ging....maar ja, dan zegt iemand die de klachten behandelt: kan gebeuren.

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Beste meneer, mevrouw Batterink,
Bedankt voor uw feedback. Onze medewerkers doen hun uiterste best in deze drukke tijd om iedereen zo goed mogelijk te helpen. Wij zijn in meerdere regio's van Energiewacht over gegaan naar een nieuw systeem. Het duurt soms wat tijd om dit vlekkeloos te laten verlopen. Daar gaat 1 ICT persoon niet veel aan kunnen veranderen. Waar veranderingen plaats vinden, gaat ook wel eens iets niet goed. Daarom vragen wij ook om geduld en begrip. En dat benoem ik nu nog maar eens; ja wij zijn druk, maar doen oprecht ons uiterste best om u zo goed mogelijk te woord te staan en te helpen.
Een fijne dag gewenst.
Team Webcare Energiewacht